Ракети по Коростеню міг запустити винищувач із території білорусі - ЗМІ
Ракети по Коростеню міг запустити винищувач із території білорусі - ЗМІ

Ракети по Коростеню міг запустити винищувач із території білорусі - ЗМІ

КИЇВ. 23 травня. УНН. Ракети по місту Коростеню, що напередодні зазнав обстрілу, міг запустити винищувач із Барановичів в білорусі, інформує УНН.

Деталі

Як стало відомо моніторинговій групі "Беларускі Гаюн", що нічний удар по Коростеню міг бути завданий ракетами повітряного базування, які могли бути запущені з винищувача військового аеродрому в Барановичах (Брестська область, білорусь).

"Стало відомо, що сьогодні о 01:30 – 01:35 з військового аеродрому в Барановичах пішов на зліт винищувач.

01:45 - Турів. Проліт винищувача у напрямку кордону з Україною.

01:58 - перші повідомлення про вибухи у Коростені Житомирської області", - зазначає група.

"Крім того, зважаючи на все, через 1,5 години був ще один виліт. Повідомляють, що в районі 03:20 – 03:35 у Барановичах був знову чутний звук винищувача", - йдеться в повідомленні.

Після чого о 03:34 був сигнал повітряної тривоги в Житомирській області і через 20 хвилин надійшли повідомлення про черговий ракетний удар.

Раніше

Голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в ефірі національного телемарафону заявив про вже третій ракетний обстріл області за останні 3 дні.

Спочатку були "прильоти" по Малину. Зараз під обстріл потрапив Коростень. В ніч на 23 травня одну ракету збили, інша пошкодила залізничну інфраструктуру.

Теги по теме
Беларусь
Источник материала
Поделиться сюжетом