Зеленського закликають відсторонити від посади Гетманцева — заради спасіння економіки країни
Зеленського закликають відсторонити від посади Гетманцева — заради спасіння економіки країни

Зеленського закликають відсторонити від посади Гетманцева — заради спасіння економіки країни

Українські підприємці звинуватили голову податкового комітету ВР Данила Гетманцева у зневажливому ставленні до бізнесу та низьких темпах зростання економіки та вимагають його негайного звільнення з усіх посад.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Ініціативна група підприємців, на чолі з главою CEO Club Ukraine вимагають відправити Гетьманцева у відставку через здійснення ним неефективної та шкідливої ​​економічної політики країни. Про це пише "Хвиля".

Данило Гетманцев, фото: babel.ua

Сергій Гайдук, глава CEO Club Ukraine, у своєму відеозверненню зазначає, що спільнота, якій вже 10 років стала однією з найбільших бізнес-спільнот країни, зарекомендували себе як соціально-активний та відповідальний бізнес.

Він зазначив, що підприємці ініціювали та реалізували десятки соціальних та благодійних проєктів, одні з перших підключилися до підтримки армії у 2013-14 роках Та стали першими, хто створив благодійний фонд для підтримки українських медиків, коли сталася ковідна криза.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ підтримують ЗСУ та ТрО, на що спрямовано лише на сьогодні вже кілька десятків мільйонів доларів.

[quote author=""]"22 травня 2022 року ми звернулися з відкритим листом до вас

Гайдук зазначає, що Гетманцев впродовж трьох років не зміг запустити економічну реформу, він повністю втратив довіру українського бізнесу, а якщо немає довіри – немає економіки, немає бізнесу.

Гайдук наголосив - це не "політична" та "проплачена кампанія", як її пізніше назвав Гетманцев, зневажливо назвав український бізнес "гусаками, яких треба обскубувати".

Підписати відкритий лист за відставку Гетманцева:
https://t1p.de/nvzwh

Приєднатись до звернення можна за посиланням: https://forms.gle/VV7evAgzqLdKPfM6A

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Мінсоцполітики заявили, що Українці можуть отримати миттєву допомогу у розмірі до 3000 грн.

Як повідомляв портал "Знай.ua", НБУ офіційно повідомив як будуть працювати банки на Трійцю 13 червня 2022 року.

Також "Знай.ua" писав, що призначення дострокової пенсії за віком: у ПФУ внесли зміни до закону й назвали категорії осіб.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны