Нові деталі про Xiaomi 12 Ultra
Нові деталі про Xiaomi 12 Ultra

Нові деталі про Xiaomi 12 Ultra

Відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station повідомляє, що Xiaomi 12 Ultra стане унікальним смартфоном не лише у плані матеріалів корпусу, про що йшлося раніше.

Він заявив, що Xiaomi 12 Ultra буде оснащений датчиком зображення оптичного формату близько одного дюйма, екраном Samsung із частотою оновлення зображення 165 Гц, підтримкою 200-ватної зарядки та швидкою 100-ватною бездротовою зарядкою. Акумулятор повинен мати ємність щонайменше 5000 мА•год.

Що стосується фото-та відеоможливостей, то Xiaomi 12 Ultra також отримає нову систему обробки зображень, яка розроблена спільно Leica та Xiaomi. Раніше компанії вже підтвердили, що активно співпрацюють, щоб створити найкращий фотофлагман.

Для досягнення нашої спільної мети, на додаток до співпраці між Китаєм та Німеччиною, Leica також спеціально відправила команду інженерів до Пекіна, щоб вони працювали пліч-о-пліч з інженерами Xiaomi та проводили поглиблену спільне налагодження. Крім того, цей флагман високого класу буде оснащений процесором останнього покоління Snapdragon 8 Plus Gen 1. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом