На Львівщині викрили антиукраїнського агітатора, який планував диверсію – СБУ
На Львівщині викрили антиукраїнського агітатора, який планував диверсію – СБУ

На Львівщині викрили антиукраїнського агітатора, який планував диверсію – СБУ

У чоловіка вилучили антиукраїнські листівки та книги, незареєстровану вогнепальну зброю та патрони до неї, холодну зброю, кілька пляшок з коктейлем Молотова, а також зразки форми правоохоронних органів України.

На Львівщині викрили проросійського агітатора, який ймовірно планував диверсію. Про це повідомляє обласне управління СБУ.

За інформацією слідства, чоловік проводив акції на підтримку російської агресії, використовував комуністичну символіку, поширював інформацію, що він перебуває в «окупації» українською владою та нівелював українських героїв.

Під час проведення обшуків у нього вилучили антиукраїнські листівки, російьку та комуністичну символіку, пропагандистську літературу, а також незареєстровану вогнепальну зброю та патрони до неї, холодну зброю, кілька пляшок з коктейлем Молотова, а також зразки форми правоохоронних органів України. На думку слідства, це вказує на ймовірне планування диверсії. 

Виданню Zaxid.net у пресслужбі СБУ повідомили, що затриманий – 61-річний житель Червонограда. Чоловікові повідомили підозру за поширення комуністичної символіки (ст. 436-1, до п'яти років обмеження чи позбавлення волі) та незаконне поводження зі зброєю (ч.1 ст. 263, від трьох до семи років позбавлення волі) ККУ.

Нагадаємо, мешканця Тернополя засудили до 3 років позбавлення волі за пропаганду війни.

Фото: СБУ

Теги по теме
СБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом