Україна по-трохи виходить із паливної кризи – Зеленський
Україна по-трохи виходить із паливної кризи – Зеленський

Україна по-трохи виходить із паливної кризи – Зеленський

КИЇВ. 4 липня. УНН. Україна по-трохи виходить із паливної кризи, спричиненої агресією росії. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на пресконференції з Прем’єр-міністром Швеції Магдаленою Андерссон, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Уряд по-трішки виконує завдання щодо наповнення енергоносіями нашої держави. Складно. Ви знаєте всі причини – окрім розбомблених наших нафтопереробних потужностей, окрім цього ви знаєте що росія стріляє по будь-яких шляхах, включаючи залізничну дорогу, мости, мостові переходи тощо, щоб ми з вами не отримали ні дизель, ні бензин. Тим не менш, я вважаю, по-трошки ми виходимо з цієї енергетичної кризи і наповнення ринку по-трошки відбувається», - сказав Глава держави.

Деталі

На його думку, ту саму кризу, як вони робили із газом, енергетичними ресурсами, те саме росіяни наразі роблять і з блокуванням експорту зерна.

Нагадаємо

У травні Кабінет міністрів України призупинив держрегулювання цін на пальне для того, щоб надати можливість операторам ринку транспортувати на український ринок ресурс з Європи.

Теги по теме
Владимир Зеленский кризис
Источник материала
Поделиться сюжетом