Розумні окуляри Meta Ray-Ban Stories можуть дзвонити та надсилати повідомлення
Розумні окуляри Meta Ray-Ban Stories можуть дзвонити та надсилати повідомлення

Розумні окуляри Meta Ray-Ban Stories можуть дзвонити та надсилати повідомлення

Meta додає нові функції до розумних окулярів, які вона пропонує, у співпраці з окулярним гігантом EssilorLuxottica. Розумні окуляри Ray-Ban тепер можуть здійснювати дзвінки в режимі «вільні руки», чути зчитування повідомлень і надсилати повідомлення з наскрізним шифруванням за допомогою WhatsApp.

Ray-Ban Stories отримали ті самі функції, які Meta додала до Facebook Messenger минулого року. Однак генеральний директор Meta у своєму дописі на Facebook, який оголосив про нові функції, також підтвердив, що користувачі розумних окулярів незабаром зможуть безпосередньо відповідати на повідомлення Messenger або WhatsApp за допомогою голосових команд.

Користувачі можуть активувати нові функції за допомогою численних ключових фраз, таких як «Привіт, Facebook, надішліть повідомлення…» або «Привіт, Facebook, подзвони…». Розумні окуляри Ray-Ban Stories також сповіщатимуть користувачів щоразу, коли вони отримають нове повідомлення WhatsApp, кажучи: «Нове повідомлення в WhatsApp від _____: зараз гарний час для розмови?»

Хоча це ще не готово, користувачі Ray-Ban Stories незабаром зможуть безпосередньо відповідати на вхідні повідомлення в Messenger і WhatsApp. Після того, як окуляри прочитають повідомлення, користувач може надіслати відповідь без рук, сказавши: «Привіт, Facebook, відповісти».

Наразі голосові підказки та розумні фрази, здається, обмежені англійською мовою. Проте компанія зазначила, що незабаром планує розширити підтримку WhatsApp і Messenger для франкомовних та італійськомовних користувачів Ray-Ban Stories.

Нові функції розгортаються поетапно. Вони поступово стануть доступними для всіх користувачів розумних окулярів Meta Ray-Ban Stories через додаток Facebook View для iOS та Android. Користувачі також повинні отримати оновлення OTA, яке оновить програму та мікропрограму розумних окулярів.

Meta підкреслила, що всі особисті повідомлення та дзвінки автоматично захищені наскрізним шифруванням. Крім того, компанія запевнила, що голосовий помічник просто ідентифікує та розуміє голосову команду, пов’язану з дзвінками або повідомленнями WhatsApp. На жодному сервері не зберігається розшифровка голосу чи аудіо. Це означає, що WhatsApp, Meta або будь-які треті сторони не можуть читати, слухати, записувати або обробляти аудіоінформацію. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом