Google запускає в Індії Street View після багатьох років відмови
Google запускає в Індії Street View після багатьох років відмови

Google запускає в Індії Street View після багатьох років відмови

До кінця року компанія планує розгорнути послугу в 50 містах країни.

Google відновив в Індії Street View - функцію Google Maps, яка дозволяє користувачам досліджувати територію за допомогою 360-градусних панорамних зображень вулиць, через шість років після того, як ця функція була заборонена в країні з міркувань безпеки. Про це повідомляє TechCrunch.

«Перегляд вулиць буде доступний в Індії на Картах Google зі свіжими зображеннями, які охоплюють 150 000 кілометрів доріг», — поділилася подробицями Міріам Картіка Даніель, віцепрезидентка із роботи з картами Google.

Індія заборонила Street Viewу 2016 році. Уряд побоювався, що ця технологія може допомогти тероризму. Сьогодні Google заявив, що геопросторова політика Індії, яка була оприлюднена минулого року, допомогла компанії відновити перегляд вулиць у країні.

«Геопросторова політика дозволяє місцевим організаціям проводити збір даних на певному рівні точності. Ми можемо інтегрувати їх і запропонувати такі послуги, як Google Maps», — сказала Картіка Деніел.

Також компанія оголосила про інші доповнення до Google Maps в Індії. Одна з таких функцій показуватиме дані про обмеження швидкості, надані органами дорожнього руху. У компанії заявили, що ця функція, яка спочатку буде запущена в Бенгалуру, спрямована на популяризацію безпечного водіння.

За даними Google, на початку цього року представлений 15 років тому Street View працює більш ніж у 100 країнах і територіях і використовує понад 220 мільярдів зображень.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що у Google розповіли, яку площу планети відзняли для своїх карт.

Фото: Google

Теги по теме
Индия Google
Источник материала
Поделиться сюжетом