Генсек НАТО Столтенберг нагадав, до чого може призвести перемога путіна: стануть наступними
Генсек НАТО Столтенберг нагадав, до чого може призвести перемога путіна: стануть наступними

Генсек НАТО Столтенберг нагадав, до чого може призвести перемога путіна: стануть наступними

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що не можна допустити, аби росія перемогла у війні, яку вона розв’язала проти України, і що стало найбільшою загрозою безпеці Європи з часів Другої світової війни.

Столтенберг, виступаючи в Норвегії 4 серпня, додав, що країнам-членам альянсу, можливо, доведеться продовжувати підтримувати Україну зброєю та іншою допомогою протягом тривалого часу, аби не дати Росії перемогти у неспровокованому вторгненні в Україну.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Єнс Столтенберг. Фото: скріншот YouTube

Не у наших інтересах, щоб така агресивна політика увінчалася успіхом... Це найбільш небезпечна для Європи ситуація з часів Другої світової війни. Те, що відбувається в Україні, є жахливим, але було б значно гірше, якби була війна між Росією і НАТО. сказав Столтенберг

Столтенберг підтвердив рішучість альянсу захищати усіх 30 країн-членів.

Він також підкреслив, що у разі, якщо президент Путін бодай подумає зробити щось подібне з країною НАТО, як він це зробив із Грузією, Молдовою чи Україною, то відразу буде задіяне усе НАТО.

Генсек намагався донести до спільноти що у разі, якщо путін зрозуміє, що насильство працює, тоді інші сусідні країни можуть бути наступними.

Нагадаємо, ми писали, що сімейна драма закінчилася розлученням: у Криму жінка побила свого пропагандиста-чоловіка, фанатiв від російської свастики.

Як повідомляв "Знай.ua" у Грузії влаштували перевірку "хорошим росiянам": "візу" отримають лише ті, хто засудить путінську агресію.

Також "Знай.ua" інформував, що Amnesty International підігрує рашистам та допомагає створювати фейки? Подоляк та Кулеба відреагували на провокативну заяву

Теги по теме
НАТО
Источник материала
Поделиться сюжетом