Сім українських авіаційних ударів: знищено 35 росіян та танк Т-72
Сім українських авіаційних ударів: знищено 35 росіян та танк Т-72

Сім українських авіаційних ударів: знищено 35 росіян та танк Т-72

Протягом дня ворогом завдано два ракетних і три авіаційних удари по українських підрозділах.

П’ять крилатих ракет типу “повітря - повітря” випущено по літаках Повітряних сил, які завдавали удари по ворогу. Втрат української авіації не допущено.

Про це пише оперативне командування «Південь».

Натомість результат сім українських авіаційних ударів – це влучання в п’ять осередків живої сили, озброєння та техніки противника в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах та по двох опорних пунктах в понад 40 км від Херсону.

В Берисловському районі ворог також намагався проводити повітряну розвідку за допомогою БпЛА. Черговий «Орлан-10» був влучно заземлений зенітно-ракетним підрозділом вщент.

За результатами роботи протягом бойового дня, в тому числі і ракетно-артилерійських підрозділів, підтверджено втрати ворога в кількості 35 росіян, шість одиниць броньованої та автомобільної техніки, серед яких 1 танк Т-72 і 1 командно-штабна машина.

Знищено ще один склад боєприпасів в Новоалексіївці та командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 217-го парашутно-десантного полку ворога в районі села Максима Горького.

Читайте також: 

  • Українська штурмова авіація завдала ударів: знищено чверть сотні ворогів та танк
  • "Чудові речі відбулися сьогодні": Арестович повідомив про наймасованіший удар української авіації по окупантах на півдні
  • Українська авіація завдала трьох ударів по опорних пунктах ворога на Херсонщині

Сенсаційні зразки озброєння, пекло війни на півдні, потужний авіаудар ЗСУ - Олександр Коваленко в ТСН

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом