20 та 21 серпня — тренінг для журналістів з тактичної медицини та безпеки
20 та 21 серпня — тренінг для журналістів з тактичної медицини та безпеки

20 та 21 серпня — тренінг для журналістів з тактичної медицини та безпеки

Фонд «24.02» за підтримки міжнародної організації Rory Peck Trust проведе тренінг з тактичної медицини та безпеки для журналістів, які висвітлюють війну.

Як повідомляють представники фонду, за півроку роботи його засновники отримали сотні звернень з проханням провести спеціалізовані тренінги саме для медійників. В серпні-2022 відбудеться перша частина, яка включатиме інформаційну, особисту та медичну безпеку. Заняття пройдуть у Києві.

Тренінг складатиметься з трьох основних тем:

● Навчання з надання першої медичної допомоги в небезпечних і стресових ситуаціях собі або колезі, користування тактичною аптечкою і практичні тренування на відкритій місцевості за участі волонтерсько-рятувальної організації MotoHelp.

● Настанови співзасновниці Лабораторії цифрової безпеки Ірини Чулівської стосовно того, як убезпечити себе в цифровому середовищі.

● Фотожурналіст і медіапродюсер Антон Скиба проведе майстерклас стосовно того, як оцінювати ризики перед відрядженням і безпосередньо у ворожому середовищі.

Всі учасники тренінгу наприкінці дводенних занять мають отримати укомплектовані тактичні аптечки IFAK. Для реєстрації слід заповнити анкету.

Участь у тренінгу безкоштовна.

Зареєстрованим учасникам організатори надішлють інформацію щодо локації та розкладу.

Теги по теме
Медицина
Источник материала
Поделиться сюжетом