Навчання в школах відбуватиметься за змішаними схемами – КМДА
Навчання в школах відбуватиметься за змішаними схемами – КМДА

Навчання в школах відбуватиметься за змішаними схемами – КМДА

Що сталося. Навчання в школах відбуватиметься за змішаними схемами – діти вчитимуться у дві-три зміни, або тиждень через тиждень, або місяць через місяць. Це пов’язано з кількістю місць у бомбосховищах.

Джерело. Про це розповіли заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський і директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян, передає Центр стратегічних комунікацій.

Деталі. Водночас не виключають імовірність проведення певною кількістю шкіл навчання лише онлайн.

Зазначається, що йдеться про навчання в школах і дитсадках Києва, однак зі схожими проблемами зіткнуться діти та батьки в багатьох регіонах України.

«Точні науки викладатимуть очно, бо з ними впоратися школярам дистанційно набагато важче. Також у пріоритеті очного навчання – першокласники та п’ятикласники, яким необхідно познайомитися з вчителем і перейти на програму Нової української школи», – повідомили в КМДА.

Крім того, перших дзвоників у звичайному форматі цього року не буде. А садочки зможуть відвідувати лише ті діти, чиї батьки можуть підтвердити своє працевлаштування (навіть якщо працюють онлайн або є ФОПами) або службу у ЗСУ.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны