6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Нам протистоїть сильна армія": в РФ заговорили, що не зможуть перемогти Україну
"Нам протистоїть сильна армія": в РФ заговорили, що не зможуть перемогти Україну

"Нам протистоїть сильна армія": в РФ заговорили, що не зможуть перемогти Україну

В РФ визнали, що не можуть перемогти Україну / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Розгром на полі бою змусив російських пропагандистів просити про переговори. Такі заклики несподівано лунають в ефірі федеральних каналів.

Фрагмент одного з ефірів з'явився у мережі.

Зокрема, під час обговорення успіхів ЗСУ на різних напрямках фронту екс-депутат Думи Борис Надєждін заявив, що кращим варіантом для Росії будуть переговори.

Відео дня

За його словами, Путіну брехали про те, що "спецоперація" буде швидкою і ефективною, а українці "самі підуть в Росію". Екс-депутат наголосив, що "ці люди" підставили всю РФ.

"Ми підійшли до межі, за якою необхідно пам'ятати одну просту річ: перемогти Україну тими ресурсами, якими Росія намагається воювати, в режимі колоніальної війни (контрактники там воюють, ПВК і так далі, мобілізації немає), неможливо абсолютно. Російській армії там протистоїть сильна армія, яку сповна підтримують економічно та технологічно країни Європи", - заявив Надєждін.

Водночас під час цього спічу політика намагалися присадити, грубо "порадивши" "стежити за риторикою". На уточнювальне питання про те, чи пропонує Надєждін загальну мобілізацію в РФ, він відповів: "Моя пропозиція - почати переговори про закінчення війни та перейти до політичних питань".

Читайте також:
Відповідь на поразку: Путін знову змінив командувача західного угрупування окупантів
В РФ у паніці чекають "диверсій" через захоплення техніки окупантів (фото)
Путіна "атакують": експерт розповів про загострення ситуації в Росії
Натякнули на поразку: Кремль показав мапу з посунутою ЗСУ лінією фронту аж до Донбасу
У Москві зламалося колесо огляду, яке вчора відкрив Путін

Як повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз не планує вести переговори з російським президентом Володимиром Путіним. 

"На сьогодні ні. Я не бачу ніякого бажання з їхнього боку бути конструктивними. Що стосується їх ультиматумів, то мені все одно, хто ці ультиматуми висував – він (Путін) чи хтось інший. Це мій принцип: я не розмовлятиму з тими, хто ставить мені ультиматуми", - підкреслив президент.

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв, який, подейкують, зловживає алкоголем, видав нову порцію нісенітниць,гнівно коментуючи відмову президента України Володимира Зеленського від переговорів з окупантами. Він почав зі зневаги, а закінчив погрозами.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Відповідь на поразку: Путін знову змінив командувача західного угрупування окупантів
  • Росіяни зізналися, що самі збили свій же винищувач над Кримом – соцмережі
  • Російські хакери зупинили "колесо Путіна" в Москві: помста за поразку під Харковом
Источник материала
Поделиться сюжетом