Геннадій Друзенко повідомив, чому добровольці на війні вкрай важливі
Геннадій Друзенко повідомив, чому добровольці на війні вкрай важливі

Геннадій Друзенко повідомив, чому добровольці на війні вкрай важливі

Про це він розповів на своєму каналі.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

«Закон 2019 року, здається, «Про оборону України», там у 12 статті йдеться, що сектор оборони складається зокрема з чотирьох складових, одна із яких – це добровольці. І оцю норму треба розвинути. Тільки сліпий не бачив, що воює не лише ЗСУ, не лише воєнізовані формування. Ті легендарні добробати, вони увійщли хто в ССО, хто в Нацгвардію. Але медики не зобов’язані одягати погони», - повідомив Геннадій Друзенко.

За словами правника, українські добровольці – це фантастичний резерв, який може всюди долучитися, який значно більш гнучкий, мобільний і, звичайно ж, мотивований. Як наголосив Геннадій Друзенко, люди, коли їдуть без грошей, напевно, вони мають тільки одну мотивацію – максимально викластися й врятувати якомога більше людських життів.

«Цифри врятованих оборонців України, яких врятували тільки медики ПДМШ, свідчать самі за себе. Це за 4 місяці більше ніж 1600 пацієнтів, і частина з них були надважкі», - зазначив Геннадій Друзенко.

Як писав раніше Знай.ua, ЗСУ розгромили черговий російський підрозділ: Москва залишилася без оборони на випадок війни з НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що спійманим в Україні російським вчителям загрожує величезний термін: Ірина Верещук відкинула можливість обміну.

Источник материала
Поделиться сюжетом