Формула-1 у Сінгапурі: експерти назвали фаворитів гран-прі
Формула-1 у Сінгапурі: експерти назвали фаворитів гран-прі

Формула-1 у Сінгапурі: експерти назвали фаворитів гран-прі

30 вересня Сінгапур прийме перегони Формули-1.

Пропонуємо ознайомитися з оцінками аналітиків букмекерської контори VBET на гонку, в якій є очевидний фаворит заїзду.

Перегони Формули-1 у Сінгапурі, які проводяться з 2008 року, завжди аналізуються експертами букмекерської контори VBET.

Але у 2020 році місцеві траси не приймали заїзд через пандемію COVID-19, а останнім переможцем сінгапурських змагань є Себастьян Феттель, який виграв заїзд у 2019 році у складі Ferrari.

Зауважимо, що гран-прі «королівських перегонів» у Сінгапурі стали першими в історії, які проводяться з використанням штучного освітлення.

Також серед цікавих факторів гонки зазначимо, що довжина одного кола траси становить 5,065 кілометра, а загалом пілоти проїжджають 61 коло.

Аналітики букмекерської контори VBET переконані, що Макс Ферстаппен виграє 12-й заїзд цього сезону Формули-1.

Шанси пілота «Ред Булл» забрати перший рядок у Сінгапурі оцінюються коефіцієнтом 1,46, а це приблизно 68% ймовірності.Другим у рейтингу йде Шарль Леклер, який представляє команду “Ферраррі”.

Але у французького гонщика шансів перемогти у Сінгапурі набагато менше – котирування 5,15.Замикає трійку головних фаворитів майбутньої гонки Карлос Сайнс молодший, який також представляє “Феррарі” з коефіцієнтом на успіх 11,50.Букмекерська контора VBET має українську ліцензію КРАЇЛ №15 від 18.01.2022.

Тому, українські користувачі можуть безпечно та вигідно укласти парі на сайті та в мобільних додатках цієї компанії.Аналітики компанії приділяють Формулі-1 окрему увагу, пропонуючи безліч варіантів для ставок на заїзди.

Після реєстрації та поповнення гаманця достатньо вибрати в лінії розділ «Формула-1», відкрити меню з майбутнім заїздом, вибрати свого переможця та укласти парі.Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Источник материала
Поделиться сюжетом