Китай планує спростити правила в'їзду для деяких іноземних туристів
Китай планує спростити правила в'їзду для деяких іноземних туристів

Китай планує спростити правила в'їзду для деяких іноземних туристів

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Уряд країни в понеділок випустив проект правил, покликаних полегшити деяким іноземцям в'їзд до Китаю для відвідування туристичних об'єктів уздовж китайського кордону. Про це пише Сіньхуа, передає УНН.

Деталі

Туристичні групи, організовані туристичними агентствами у прикордонних районах Китаю, можуть «гнучко» обирати порт в'їзду та виїзду, йдеться у заяві Міністерства культури та туризму без зазначення конкретних місць та дат.

Доповнення

Китай закрив свої кордони для іноземних туристів після спалаху коронавірусу в 2020 році, при цьому в'їзд до країни дозволено лише певним групам іноземних громадян, наприклад, тим, хто має певні робочі візи.

В останні місяці правила поступово пом'якшувалися: від поновлення прямих рейсів між Китаєм і деякими країнами до дозволу іноземним студентам з видом на проживання в'їжджати до Китаю. Також було скорочено карантин для тих, хто прибуває з-за кордону.

Китай межує з більш ніж 10 країнами, включаючи росію, Монголію, М'янму, Лаос та В'єтнам.

Китайські міста вздовж кордону часто страждають від завезених випадків COVID-19, пов'язаних із перетином кордону як іноземцями, так і громадянами Китаю.

Теги по теме
Коронавирус Китай
Источник материала
Поделиться сюжетом