Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги Ізраїлю
Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги Ізраїлю

Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги Ізраїлю

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що шокований відсутністю допомоги від Ізраїлю. Про це він сказав в інтерв'ю Ouest-France, додавши, що Ізраїль нічого не дав Україні, водночас країна експортує своє озброєння в інші країни, передає УНН.

Цитата

«Я в шоці. Я не розумію. Ізраїль нічого нам не дав, нічого, нуль. Я розумію, що вони повинні захищати свою землю, але я отримав інформацію, що Ізраїль експортує своє озброєння в інші країни», - сказав Зеленський.

Деталі

При цьому він додав, що не звинувачує лідерів.

"Я не звинувачую лідерів. Я констатую факти: були дискусії з керівництвом Ізраїлю, і це не допомогло Україні. Можна помітити вплив росії на Ізраїль. Я розглядаю Ізраїль як незалежну державу", - зазначив Зеленський.

Він зазначив, що громадянське суспільство все ж таки підтримує Україну.

«Чому б не дати нам протиповітряну оборону?» - запитав Президент.

Доповнення

Високопоставлені ізраїльські чиновники виданню Axios повідомляли, що Україна попросила Ізраїль поділитися розвідданими про будь-яку підтримку, яку Іран надає російським військовим у війні.

росія в останні дні атакувала кілька українських військових позицій за допомогою безпілотників-камікадзе, які, за словами українських військових, були перефарбованими іранськими безпілотниками Shahed-136.

Теги по теме
Украина Владимир Зеленский Израиль
Источник материала
Поделиться сюжетом