Instagram назавжди заблокував акаунт Pornhub
Instagram назавжди заблокував акаунт Pornhub

Instagram назавжди заблокував акаунт Pornhub

Instagram заблокував обліковий запис Pornhub через неодноразові порушення правил спільноти. Своєю чергою Pornhub заявив у відкритому листі до Meta та Instagram, що дотримання Instagram цих правил платформи є «непрозорим, дискримінаційним і лицемірним».

Після трьох тижнів блокування обліковий запис Pornhub був назавжди видалений з Instagram. Правила Instagram забороняють наготу та матеріали сексуального характеру, але Pornhub стверджує, що його обліковий запис був з рейтингом «PG» (дітям рекомендується дивитися з батьками).

У листі, адресованому чотирьом керівникам Meta, зокрема генеральному директору Марку Цукербергу та голові Instagram Адаму Моссері, та підписаному 60 представниками індустрії розваг для дорослих Pornhub наголошує: «Ми знаємо, що люди можуть захотіти поділитися зображеннями оголеної натури, які мають художній чи творчий характер, але через низку причин ми не дозволяємо наготу в Instagram».

Також у листі Pornhub розкритикував Instagram за те, що сервіс зовсім по-іншому ставиться до фотографій зірок шоу-бізнесу. Як приклад навели Кім Кардаш'ян, яка регулярно публікує у соцмережі напівоголені знімки.

«Наш обліковий запис заблокований уже три тижні, а тим часом Кім Кардаш'ян опублікувала свою повністю оголену дупу для 330 мільйонів передплатників без жодних обмежень з боку Instagram», — йдеться у листі.

Наразі Instagram не відповів на відкритого листа Pornhub.

Источник материала
Поделиться сюжетом