Найчастіше досягають успіху: імена дівчаток, які приносять удачу
Найчастіше досягають успіху: імена дівчаток, які приносять удачу

Найчастіше досягають успіху: імена дівчаток, які приносять удачу

Деякі вважають, що рідкісне ім'я не тільки допоможе дівчинці звернути на себе увагу, а й неодмінно принесе успіх. Серед рідкісних імен – Лайма, Моніфа, Радміла, Софі та Аглая.

Лайма

Дівчатка з цим ім'ям чесні, незалежні, характерні та неординарні. Вони мають твердий характер, який виявляють уже змалку. Ці дівчатка будують чудову кар'єру, здатні керувати і навіть обіймати високі посади у політичній сфері. Лаймі зазвичай щастить в особистому житті, вона рідко відчуває нестачу уваги з боку чоловіків. Проте, зазнавши розчарування у відносинах, ризикує стати стервозною та уїдливою. У кар'єрі дівчина з цим ім'ям також досягає висот – вона скрізь здатна знайти шляхи заробітку та готова ризикувати.

Моніфа

Дівчина із цим ім'ям створена для кохання, а заради неї на жертви йдуть чоловіки з будь-яким соціальним статусом. Моніфа здатна мотивувати оточуючих на справжні, сміливі та неабиякі вчинки, вони великодушні та щедрі. Якщо носійка цього імені розчаровується в людях, тоді вона закривається в собі і може стати неприступною фортецею. Але навіть сильний стрес або емоційний сплеск не здатний зламати Моніфу - вона візьме себе в руки і продовжить втілювати свої задуми.

Радмила

Дівчатка з цим уменем товариські, завзяті і люблять похвалу ще з раннього дитинства. Вони постійно займаються саморозвитком, адже їм важливо довести свою першість. Як правило, дорослі Радміли стежать за собою, щоби подобатися оточуючим. Вони віддають перевагу шикарному, дорогому, але елегантному одягу. Найчастіше носійки цього імені обіймають високі посади – вони вміють організувати роботу, вирішувати конфліктні ситуації та цінувати працівників. Найчастіше робота займає для Радмили головну роль і майбутньому чоловікові варто це враховувати.

Софі

Софі має миловидну зовнішність, що приваблює оточуючих. Вона любить господарювати, наводити затишок у будинку та приймати гостей. Дівчина з цим ім'ям – чудовий друг, до неї тягнуться і прагнуть проводити час. Софі часто щастить – її мрії збуваються, начебто за помахом чарівної палички. Як правило, мудра та жіночна Софі вдало виходить заміж, обираючи сильного, незалежного та амбітного чоловіка.

Аглая

Дівчинка з цим ім'ям – безперечний лідер, вона народжується для того, щоб привертати до себе увагу. Аглая росте дуже незалежною та самостійною, любить відстоювати свою точку зору, тому часто сперечається з оточуючими. Лідерські якості Аглаї не можна придушувати, інакше вона стане нервовою та замкненою. Відмінний варіант виплеснути енергію Аглаї - це віддати її в спорт або танці. Виростаючи, Аглая стає успішною, красивою та бажаною жінкою. В чоловіки Аглая вибирає чоловіка-друга, який здатний забезпечити її та надати можливість бути головною у сім'ї.

Источник материала
Поделиться сюжетом