Вова Дантес прогулявся розбомбленими вуличками Ірпеня, і не стримав сліз: "Ми помстимось"
Вова Дантес прогулявся розбомбленими вуличками Ірпеня, і не стримав сліз: "Ми помстимось"

Вова Дантес прогулявся розбомбленими вуличками Ірпеня, і не стримав сліз: "Ми помстимось"

Відомий український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес уперше відвідав Ірпінь та був шокований тим, що побачив. Кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Володимир Дантес активно веде свою сторінку в соцмережах та регулярно радує шанувальників новими фото та відео, показуючи, що відбувається у його творчому та особистому житті. Так, цього разу артист потрапив в Ірпінь, в якому не з'являвся з початку війни і поділився несамовитими кадрами.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Володимир Дантес прогулявся вуличками міста, показуючи зруйновані російськими окупантами будинки. Він зазначив, що емоційно дуже важко все це сприймати, особливо, зустрічаючи поглядом покинуті дитячі іграшки.

"Просто я вперше завітав до Ірпіня. Все можна витримати емоційно, окрім дитячих іграшок, які бачиш", – поділився артист.

Якоїсь миті виконавець не витримує і на його очі навертаються сльози.

"Я реально не знаю... як це можна пережити взагалі. Все буде Україна", - зі сльозами на очах сказав Дантес.

Він додав, що ті, хто це накоїв, обов'язково будуть покарані і ніяк інакше.

"Ми помстимось", - написав співак.

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".

Також наш портал інформував, Оля Полякова, яка помолодшала, зі своїм "двійником" вступила в поєдинок з Володимиром Дантесом: "Тільки ласки".

Крім того, ми писали, Даша Кацуріна показала, як допомагає Дантесу зігрітися прохолодними осінніми вечорами: "Завжди радий".

Источник материала
Поделиться сюжетом