Лукашенко не втомлюється ганьбитись на світовій арені, і визнав "незалежність" окупованих грузинських територій
Лукашенко не втомлюється ганьбитись на світовій арені, і визнав "незалежність" окупованих грузинських територій

Лукашенко не втомлюється ганьбитись на світовій арені, і визнав "незалежність" окупованих грузинських територій

Стало відомо про те, що самопроголошений лідер Білорусі Олександр Лукашенко вкотре пробив дно і визнав незалежність незаконно окупованих грузинських територій.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це повідомило білоруське інформагентство БЕЛТА.

28 вересня білоруський диктатор прибув із робочим візитом до Абхазії, що є вже першою масштабною ознакою визнання. Росія окупувала ці землі ще у 2008 році, але лише зараз Олександр Лукашенко вирішив офіційно визнати «незалежність» цих територій.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

При цьому він зазначив, що ухвалив рішення про відвідання цієї розмови після виснажливих нічних розмов з колегою путіним.

"Ми багато дуже, до ночі обговорювали ці питання. Він дуже занурений, більше, ніж я, у проблеми і справи Абхазії. Не довго говоритиму про це, але ми дійшли одного висновку: що Абхазія є, її з карти не стерти, жодні санкції не зможуть це зробити", – заявив самопроголошений лідер РБ.

Лукашенка та путін. Фото: скрін youtube

Також він назвав мету свого візиту на ці землі. За його словами, там живуть по істині святі люди, і пам'ятає це ще з часів СРСР, коли часто відвідував ці землі. Тоді вони були під контролем грузинської влади, і життя складалося чудово, поки не прийшла росія і не влаштувала розруху.

"Тому ми хочемо налагодити цей не просто міст дружби, а дуже серйозні наші стосунки", – сказав Лукашенко.

У Грузії, або як правильно говорити – Сакартвело вже встигли відреагувати на цей візит. Прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі та президент Саломі Зурабішвілі засудили подібні дії диктатора.

"Цей крок порушує закон Грузії за окупованими територіями і суперечить міжнародному законодавству, а також двостороннім відносинам між нашими країнами", - зазначив політик.

Офіційно ж Білорусь не визнає цю територію незалежною лише на словах.

Нагадаємо, що бомжатні виглядають краще: як ставляться до мобілізованих росіян .

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі залякують дезертирів: обіцяють "плюшки" від Росії і вимагають повернутися до частини

Також, у Якутії будують цілі схеми щодо ухилення від мобілізації: ламають техніку та перекривають дороги у селища, щоб не воювати

Теги по теме
Александр Лукашенко
Источник материала
Поделиться сюжетом