Три знаки зодіаку, яким сьогодні не можна нікого дурити
Три знаки зодіаку, яким сьогодні не можна нікого дурити

Три знаки зодіаку, яким сьогодні не можна нікого дурити

День, коли дуже важливо обережно поводитись зі словами. Вимовлені вголос — або подумки — вони одразу ж стають реальністю, тому навіть ненароком вкинута фраза може запустити цілу низку подій, які можуть призвести до непередбачуваного результату. Також у цей час не можна нікого обманювати — важко припустити, чим обернеться брехня.

Сьогодні, 2 жовтня, нікого обманювати не можна представникам усіх знаків зодіаку, але для трьох із них брехня може стати по-справжньому небезпечною.

Телець (21.04 – 21.05)

Тільці брехати не вміють — не вистачає їм необхідної для цього процесу гнучкості, та й фантазія кульгає. Загалом, збрехавши, вони дуже швидко забудуть про те, що сказали, і вже за кілька годин можуть проговоритися, тим самим поставивши себе в незручне становище, з якого на той момент не буде виходу. Уникнути такої неприємної ситуації дозволить правда – її треба говорити.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки, як правило, брешуть тільки тоді, коли їм здається, що тільки в такий спосіб вони можуть допомогти іншій людині виплутатися зі складної ситуації. Насправді їхні добрі наміри приведуть до прямо протилежного результату – їхній підопічний, найімовірніше, заплутається в "сітях" ще сильніше, тоді як правда зробить реальним позитивний результат.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці через властиву їм прямоту брехати категорично не вміють – навколишнім неозброєним оком видно, що вони говорять неправду. Ось і сьогодні вони одразу ж видадуть себе з головою, а виправдання – брехня заради порятунку – нікого не вразить. Тож представникам найправдивішого – винятково мимоволі – знака не варто звикати до обману, однаково їм нічого не вдасться.

Источник материала
Поделиться сюжетом