Камалія зазвучала по-новому і довела українців до мурах: "Неймовірна"
Камалія зазвучала по-новому і довела українців до мурах: "Неймовірна"

Камалія зазвучала по-новому і довела українців до мурах: "Неймовірна"

Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, захопила шанувальників, зазвучавши по-новому. Ще один хіт вона анонсувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Камалія деякий час тримала свій творчий розвиток на паузі, мабуть, бажання творити зникло через повномасштабну війну. Але незважаючи на це, вона активно виступала на благодійних концертах, радуючи своїми вже всім знайомими піснями.

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

Нещодавно Камалія відновила роботу і ось анонсувала нову пісню - "Кулями", яку заспівала українською мовою. Зірка показала невеликий уривок кліпу та пісні, зазначивши, що прем'єра зовсім скоро.

Шанувальники оцінили трек та помітили, що після переходу українською мовою співачка почала звучати по-новому, що не може не викликати захоплення.

"Велике дякую за пісні. Ви неймовірна артистка. Сила і впевненість, ніжність і жіночність – все у вас одній. Дякую", "Вам дуже підходить співати українською! Пісні дуже гарні, ваш голос звучить зовсім інакше", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія відірвалася на вечірці у стилі 90-х, але про хлопців із ЗСУ не забула: "Зробили мене щасливою".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська хотіла "використовувати" сплячого чоловіка через чутки про роман з кумом Дзідзьо: "Вирішувати, на кого схожий син..."

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська отримала несподіваний сюрприз від воїнів ЗСУ та не дотримала емоцій: "Надзвичайно щаслива".

Источник материала
Поделиться сюжетом