Робот-пилосос Xiaomi X10+ тепер доступний у Європі
Робот-пилосос Xiaomi X10+ тепер доступний у Європі

Робот-пилосос Xiaomi X10+ тепер доступний у Європі

Компанія Xiaomi випустила новий робот-пилосос X10+ у європейському регіоні. Пристрій поставляється з док-станцією, що самоочищається, яка може очищати та сушити насадку швабри. Тиск всмоктування пилососа досягає 4000 Па, і ним можна керувати за допомогою програми смартфона.

Робот-пилосос підтримує автоматичне завантаження чистої та видалення брудної води. Достатньо просто під’єднати його до водопроводу та каналізації. Також можна налаштувати автоматичну подачу засобу для чищення перед кожним прибиранням і після очищення швабри.

База для збирання може автоматично очищати швабру, після чого вона сушиться гарячим повітрям протягом двох годин. Очищення контейнера пилососа на базі займає лише 10 секунд. База для очищення має вбудований контейнер для сміття об’ємом 2,5 л, який виробник рекомендує очищати раз на місяць при регулярному прибиранні.

Xiaomi X10+ може очищати плями від кави, бруд та інші сліди, витираючи підлогу двома обертовими швабрами. Робот підіймати швабру на 7 мм, коли рухається до зарядної станції, щоб запобігти забруднення вже вимитих ділянок та намокання килимового покриття. Робот оснащений літій-іонним акумулятором ємністю 5200 мА•год, що дозволяє йому забирати до двох годин без підзарядки. Пристрій пропонується за 900 євро. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом