Trimble представила нові дисплеї для потреб сільського господарства
Trimble представила нові дисплеї для потреб сільського господарства

Trimble представила нові дисплеї для потреб сільського господарства

Компанія Trimble презентувала нові дисплеї GFX-1260™ і GFX-1060™. Ці швидкі, потужні та взаємопов'язані рішення надають аграріям інструменти та можливості, які потрібні для використання наступного покоління технологій точного землеробства в їхній повсякденній роботі. 

Нові дисплеї GFX-1260 і GFX-1060 прості та зручні у використанні, завдяки інтерфейсу Precision-IQ™, їх можна швидко встановити та перенести з одного транспортного засобу на інший. Така інновація усуває необхідність у додаткових дисплеях на різних транспортних засобах і забезпечує максимальну сумісність та функціональну універсальність відповідно до оперативних або сезонних потреб кожного аграрія.

Дисплеї GFX-1260 і GFX-1060 на базі Android™ обробляють дані більш ніж удвічі швидше, якщо порівнювати з дисплеями попередніх поколінь, полегшуючи найскладніші робочі процеси в сільському господарстві, підвищуючи точність і ефективність усіх операцій. Володіючи більшою потужністю, швидкістю і надійністю, ці дисплеї дають змогу аграріям легко встановлювати і налаштовувати все обладнання на операції за допомогою польового застосунку Precision-IQ від Trimble, включно з різноманітними системами автоводіння, управління додатками, керування причіпним обладнанням, картографуванням та реєстрацією даних, профілями обладнання, сигналами з камер від під'єднаних пристроїв та іншим доступом до інтернету/застосунків. У сукупності ці функції дають змогу економити час, підвищувати продуктивність і максимізувати прибуток. Крім того, аграрії та оператори можуть швидко та легко обмінюватися даними в межах господарства, що полегшує їхнє повсякденне життя і позитивно позначається на підсумкових показниках.

"Ці дисплеї нового покоління пропонують аграріям поліпшену продуктивність, щоб наші рішення для точного землеробства працювали так само інтенсивно, як і вони самі, – сказав Джим Чемберс, старший віцепрезидент і генеральний менеджер Trimble Agriculture. – Ці два поліпшених дисплеї GFX дають аграріям можливість ухвалювати більш точні рішення, засновані на даних, забезпечуючи позитивну економію трудових годин, пального, виробничих витрат, надлишкового внесення добрив і багато чого іншого.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом