Microsoft попереджає про несправність ініціалізації в оновленні Windows 11 2022
Microsoft попереджає про несправність ініціалізації в оновленні Windows 11 2022

Microsoft попереджає про несправність ініціалізації в оновленні Windows 11 2022

Як повідомлялося, минулого місяця Microsoft почала випуск Windows 11 версії 22H2. І, як і слід було очікувати, запуск не обійшовся без проблем і помилок.

Наприклад, багато користувачів повідомили про збій оновлення з кодом помилки “0x800f0806”. Цікаво, що одному з наших учасників Neowin вдалося знайти вихід із проблеми. Крім того, є звичайні підозрювані, як-от проблеми з принтером, коли нова політика щодо принтерів призводила до того, що принтери не виявлялися після оновлення 2022. Ще одна пов’язана проблема змусила Microsoft повністю заблокувати оновлення на заражених пристроях. Компанія також підтвердила проблему, через яку копіювання файлів спричиняло уповільнення продуктивності, головним чином у віддалених ситуаціях.

Сьогодні корпорація Майкрософт випустила попередження для ІТ-адміністраторів, які відповідають за розгортання оновлень Windows у системах своєї організації. Компанія виявила, що ініціалізація для Windows 11 22H2 наразі не працює, і це може призвести до неповної, частково налаштованої роботи з коробки. Системи можуть навіть несподівано перезапуститися.

На інформаційній панелі здоров’я компанія пише:

Використання пакетів підготовки в Windows 11 версії 22H2 (також називається Windows 11 2022 Update) може не працювати належним чином. Windows може бути налаштована лише частково, і вихідна програма може не завершитися або може неочікувано перезапуститися. Пакети надання — це файли .PPKG, які використовуються для налаштування нових пристроїв для використання в корпоративних або шкільних мережах. Ця проблема, швидше за все, вплине на пакети надання, які застосовуються під час початкового налаштування.

Примітка. Ця проблема не впливає на надання пристроїв Windows за допомогою Windows Autopilot.

Корпорація Майкрософт каже, що наразі досліджує проблему, і ми оновимо історію, коли з’являться додаткові подробиці. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом