Samsung відкладає випуск серії Galaxy Tab S9
Samsung відкладає випуск серії Galaxy Tab S9

Samsung відкладає випуск серії Galaxy Tab S9

На початку цього року Samsung випустила серію Galaxy Tab S8 через півтора року після сімейства Galaxy Tab S7. У звіті з Південної Кореї тепер йдеться, що майбутня серія Galaxy Tab S9 також буде відкладена. Планшети преміум-класу нового покоління від компанії спочатку планувалося випустити в грудні 2022 року. Але тепер, схоже, вони будуть представлені наступного року.Samsung Galaxy Tab S8 Plus і Galaxy Tab S8 Ultra

Інформація щодо відкладеного запуску сімейства планшетів Galaxy Tab S9 надійшла від The ​​Elec. Згідно зі звітом, рішення Samsung пов’язане з нещодавньою глобальною економічною невизначеністю.

Оскільки глобальна пандемія COVID-19 майже завершилася, попит на ІТ-продукти почав падати в усьому світі. Samsung планувала випустити 33,6 млн одиниць планшетів у 2022 році. Але через низький попит компанія може не виконати свій план.

DSCC (Display Supply Chain Consultants) прогнозує, що цього року загальний ринок планшетів скоротиться на 8%. Однак очікується, що категорія планшетів преміум-класу (OLED і Mini LED) зросте на 22%.

Таким чином, кажуть, що Samsung має новий план для своїх флагманських планшетів наступного покоління. Повідомляється, що серія Galaxy Tab S9 матиме три моделі, як і серія Galaxy Tab S8.  Іншими словами, буде ванільна модель, плюсова версія та ультраваріант. Останні два матимуть OLED-панель, а перший — РК-екран.

Источник материала
Поделиться сюжетом