Всесвітня лютеранська федерація анонсувала виділення фінансової допомоги для українців: деталі
Всесвітня лютеранська федерація анонсувала виділення фінансової допомоги для українців: деталі

Всесвітня лютеранська федерація анонсувала виділення фінансової допомоги для українців: деталі

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. З початку російської агресії багато міжнародних благодійних організацій почали допомагати громадянам України. Так, релігійне співтовариство «Всесвітня лютеранська федерація» («The Lutheran World Federation») анонсувало надання гуманітарної програми, яка буде спрямована на найбільш уразливі верстви українського населення, які проживають у Польщі. Про це повідомляє in-poland, інформує УНН.

Деталі

Для того, щоб зареєструватися на участь у програмі фінансової допомоги The Lutheran World Federation, потрібно дотримуватись наступного алгоритму:

1. Треба визначитись із населеним пунктом, куди найзручніше під'їхати з усією родиною для оформлення фінансової допомоги після схвалення заявки. Доступні локації: Гданськ (Gdańsk), Бельсько-Бяла (Bielsko-Biała), Згеж (Zgierz), Бітом (Bytom).

2. Надіслати SMS-повідомлення на номер одного з центрів. У тексті повідомлення необхідно вказати:

  • Ім’я та прізвище;
  • Польський номер телефону одного з членів родини;
  • Кількість членів родини, які знаходяться в Польщі та потребують допомоги;
  • Місто проживання в Польщі (назва міста);
  • Наявність в родині особи з інвалідністю.

3. Після перевірки реєстраційних даних організаторами акції, потенційні учасники отримають на вказаний під час реєстрації телефонний номер SMS-повідомлення від LWF.

Цитата

«У повідомленні буде зазначено адресу, дату та час, коли сім'я заявника у повному складі має приїхати для оформлення допомоги. Організатори зазначають, що з'явитися мають усі члени сім'ї, включаючи дітей. При собі потрібно мати пакет документів: паспорт, Pesel, у разі потреби свідоцтво про інвалідність тощо», - ідеться у повідомленні.

Нижче наведено телефонні номери, за якими можна надсилати заявки на допомогу. Для реєстрації потрібно вибрати місто та надіслати одне повідомлення:

  • Гданськ - 48 794 324 029;
  • Бельсько-Бяла - 48 731 776 735;
  • Згеж - 48 691 356 977;
  • Бітом - 48 884 720 619.

Довідка

«The Lutheran World Federation» Всесвітня лютеранська федерація або ВЛФ є найбільшим глобальним об'єднанням національних і регіональних лютеранських церков, зі штаб-квартирою в Женеві, Швейцарія. 

Доповнення 

Влада Франції запроваджує фінансову допомогу у розмірі 150 євро (близько 5400 грн) на місяць французьким родинам, які приймають українських біженців. Гроші за розміщення почнуть виплачувати з кінця листопада.

Теги по теме
Польща выплаты
Источник материала
Поделиться сюжетом