Електропостачання у Львові відновили майже на 100%, — ОВА
Електропостачання у Львові відновили майже на 100%, — ОВА

Електропостачання у Львові відновили майже на 100%, — ОВА

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Голова Львівської ОВА Максим Козицький у своєму Telegram-каналі повідомив, що електропостачання у Львові відновили майже на 100%, у регіонах області на 90%, передає УНН.

Цитата

“Електропостачання у Львові відновили майже на 100%. Без живлення залишаються окремі будинки – там працюють аварійні служби. Також відновили електропостачання у 90% населених пунктів у районах Львівської області”, — йдеться у повідомленні.

Деталі

Через вранішні ракетні удари в області без живлення були 1 040 населених пунктів.

“Щоб допомогти нашій енергетичній системі пройти це випробування, маємо максимально зменшити споживання електроенергії у період з 17:00 по 22:00”, — закликав Козицький.

Додамо

У частині міст та регіонів, де електропостачання було перерване через обстріли, подача електрики вже відновлена. Станом на цей час:

Харківщина – відновлено постачання енергії на 50%. Енергетикам потрібно кілька годин, щоб відновити електрику для більшості районів.

Полтавщина – відновлено майже всюди.

Миколаївщина, Запоріжжя, Одещина, Львівщина — підключені. У Хмельницькому – у більшій частині міста світло є.

У деяких містах, у деяких районах ще треба попрацювати, щоб дати людям енергію: Чернігівщина, Сумщина, Київ і Київщина, Тернопільщина, Дніпропетровщина.

“Десь потрібні години, десь треба почекати трохи більше, але результат буде всюди”, — зазначив Президент у вечірньому зверненні.

Теги по теме
электроэнергия Львов и Львовская область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны