У НБУ анонсували початок роботи з місією МВФ наступного тижня
У НБУ анонсували початок роботи з місією МВФ наступного тижня

У НБУ анонсували початок роботи з місією МВФ наступного тижня

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Національний банк України анонсував початок роботи з місією Міжнародного Валютного Фонду наступного тижня у Відні. Про це УНН пише з посиланням на прес-службу НБУ на Facebook.

Деталі

Цієї п’ятниці у Вашингтоні відбулася низка зустрічей в межах Щорічних зборів International Monetary Fund та Групи World Bank.
Від Національного банку участь у Щорічних зборах взяли участь заступники Голови Сергій Ніколайчук і Юрій Гелетій та начальник Управління європейської інтеграції та міжнародних програм Володимир Кучин. Представники НБУ провели зустріч представниками місії МВФ.

Цитата

“Продовжилася підготовча робота з представниками місії МВФ. Приділили увагу порядку денному спільної роботи у Відні, що відбудеться вже наступного тижня, та обговорили макроекономічні тенденції, ситуацію на внутрішніх фінансових ринках, трансмісію зміни облікової ставки в дохідності ринкових інструментів та розвиток боргових залучень уряду на внутрішньому ринку”, – йдеться в повідомленні.

Доповнення

13 жовтня Україна отримала від Міжнародного валютного фонду 1,3 млрд доларів додаткового екстреного фінансування.

12 жовтня Європейський інвестиційний банк переказав Україні додаткові 550 млн євро, які спрямують на ремонт пошкодженої від ракетних ударів енергетичної інфраструктури.

Теги по теме
Украина Нацбанк МВФ
Источник материала
Поделиться сюжетом