Шведська газета опублікувала фото ушкоджень "Північного потоку"
Шведська газета опублікувала фото ушкоджень "Північного потоку"

Шведська газета опублікувала фото ушкоджень "Північного потоку"

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Шведська газета Expressen опублікувала фотографії пошкодженої ділянки «Північного потоку», які зроблені на глибині 80 метрів в Балтійському морі, передає УНН.

Цитата

«Наша підводна камера зафіксувала довгі розриви морського дна, перш ніж досягти армованої бетоном сталевої труби, розірваної в результаті ймовірної диверсії», - ідеться у повідомленні.

Деталі

За оцінкою видання, після вибуху, сила якого становила 2,3 бала за шкалою Ріхтера, вибух знищив щонайменше п'ятдесят метрів газопроводу.

Доповнення

З 27 вересня повідомлялося, що було виявлено витоки в трубопроводах "Північний потік-1" та "Північний потік-2", що йдуть через Балтійське море до Німеччини з росії, - два у винятковій економічній зоні Швеції і ще два витоки у винятковій економічній зоні Данії, через що розпочалося розслідування та було посилено безпеку ключової енергетичної інфраструктури регіону.

Слідство у Швеції назвало "детонації" причиною витоків з "Північного потоку".

кремль заперечує свою причетність до вибухів на "Північному потоці". росія навіть порушила справу про "міжнародний тероризм" у зв'язку з витоком газу.

Теги по теме
Северный поток-2
Источник материала
Поделиться сюжетом