Меган Маркл вперше прокоментувала смерть королеви Єлизавети II: "Чудово, що бабуся залишила спадок"
Меган Маркл вперше прокоментувала смерть королеви Єлизавети II: "Чудово, що бабуся залишила спадок"

Меган Маркл вперше прокоментувала смерть королеви Єлизавети II: "Чудово, що бабуся залишила спадок"

Меган Маркл порушила мовчання з приводу смерті королеви Єлизавети II.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

"Мені пощастило [знати її]" , - сказав зірка "Форс-мажорів" Variety в інтерв'ю, опублікованому 19 жовтня.

"Я дуже вдячна за те, що змогла бути зі своїм чоловіком [принцом Гаррі] і підтримувати його, особливо в той час , - продовжила вона. - Що так чудово, так це дивитися на спадщину, яку його бабуся змогла залишити на багатьох фронтах".

Колишня актриса назвала Елізабет "найяскравішим прикладом… жіночого лідерства", додавши: "Я відчуваю глибоку подяку за те, що змогла провести з нею час і познайомитися з нею" .

Королева Єлизавета, скріншот: TikTok

Вона зазначила, що, хоча "це був складний час", Гаррі залишався "завжди оптимістом" і каже: "Тепер вона возз'єдналася зі своїм чоловіком [принцом Філіпом]".

Герцог Сассекський кинувся до ліжка своєї бабусі вранці 8 вересня, почувши новину про те, що її здоров'я погіршується, але він прибув за кілька годин після того, як вона померла того ж дня.

41-річна Маркл не приєдналася до нього на той час, оскільки король Чарльз III, як повідомляється, сказав, що її присутність не буде "правильною чи доречною". Натомість вона залишилася в Лондоні.

Меган і Гаррі вшанували свою покійну бабусю через два дні, приєднавшись до принца Вільяма і Кейт Міддлтон, щоб привітати шанувальників і принести квіти до меморіалу біля Віндзорського замку в Англії.

Кейт Міддлтон, принц Вільям, принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з відео

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі нарешті возз'єднаються з Кейт Міддлтон та принцом Вільямом: замішаний Зеленський.

Раніше ми повідомляли, що король Великобританії Чарльз III "поселив" Меган Маркл і принца Гаррі у себе на столі, Ліз Трасс все видала.

Теги по теме
Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом