Головне за ніч: коли ЗСУ звільнять Херсон, нові "мирні переговори" Макрона, погіршення погоди в Україні та правила заощадження
Головне за ніч: коли ЗСУ звільнять Херсон, нові "мирні переговори" Макрона, погіршення погоди в Україні та правила заощадження

Головне за ніч: коли ЗСУ звільнять Херсон, нові "мирні переговори" Макрона, погіршення погоди в Україні та правила заощадження

Кирило Буданов назвав терміни звільнення Херсона від окупантів, і навіть підрив Каховської дамби не зупинить ЗСУ: "Запаси вичерпані"

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вирішив висловитися щодо терору росіян мирних міст. Як довго вони ще зможуть лякати українців. На думку Кирила Буданова, росіяни ще довго можуть запускати територією України дрони-камікадзе, які вони отримали від Ірану. Однак, якщо йдеться про ракети - вони у них закінчуються.

Кирило Буданов, фото: Офіс президента

"Укрпошта" розпочала видачу одноразової допомоги: правила, вимоги, суми виплат

"Укрпошта" розпочала видачу одноразової грошової допомоги для деяких категорій українців. Подробиці розкрили у пресслужбі компанії. В "Укрпошті" заявили, що розпочали виплату одноразової допомоги українцям на звільнених від окупантів територіях. Розмір виплати становить 2200 гривень, і їх уже почали отримувати мешканці звільнених населених пунктів на Донбасі.

Укрпошта. Фото: скрін youtube

Атмосферні фронти над Україною зіпсують погоду майже у всіх областях: кого оминуть опади, прогноз на 25 жовтня

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у вівторок, 25 жовтня, в Україні прийдуть атмосферні фронти. Саме з цієї причини в багатьох областях пройдуть дощі. Згідно з прогнозом Наталки Діденко, температура повітря найближчої ночі очікується +6+12 градусів, у вівторок вдень +12+16, на заході +14+18 градусів, у південній частині +15+20 градусів.

Прогноз погоди, скріншот з відео

Макрон раптово видав "базу" про мирні переговори: "Не дозволимо стати заручником"

Президент Франції Еммануель Макрон вперше за тривалий час зробив заяву, яка повноцінно спрямована на підтримку України. Через 8 місяців кровопролитної війни він усе зрозумів. За його словами, мир в Україні, звичайно ж, можливий, проте остаточне рішення все одно прийматиме офіційний Київ.

Еммануель Макрон і путін, скріншот: YouTube

Заощаджувати на продуктах простіше, ніж здається: 7 правил, які вбережуть ваші гроші

Українці з початку війни почали все більше витрачати, перевищуючи свої прибутки, а все через зростання споживчої інфляції. І для таких випадків є спеціальні лайфхаки, які допоможуть заощадити гроші на покупках у супермаркетах.

Ціни на продукти. Фото: скрін youtube

Теги по теме
прогноз погоды продукты Эммануэль Макрон
Источник материала
Поделиться сюжетом