Гроші "випаровуються" з картки: ПриватБанк звинуватили у незрозумілих списаннях
Гроші "випаровуються" з картки: ПриватБанк звинуватили у незрозумілих списаннях

Гроші "випаровуються" з картки: ПриватБанк звинуватили у незрозумілих списаннях

ПриватБанк звинуватили у незрозумілих списаннях грошей із картки. Про зникнення коштів повідомив клієнт на порталі Мінфін.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Клієнт розповів, що вивчивши транзакції картою протягом двох днів зауважив, що з рахунку зникли кошти у розмірі 225 гривень. Примітно, що списання цієї суми не відобразилося, гроші наче випарувалися.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"25.10 після зняття готівки без картки на балансі залишок був 1268.90 грн. 26.10 о 04:24 округлення залишку на скарбничку списання 8.90грн. Баланс залишок 1260грн. В цей же день о 19:36 30грн. Де поділася різниця у сумі 225.01???", - обурився клієнт.

Через деякий час гроші повернулися на рахунок клієнта, але вже під виглядом якогось кешбеку по акції, про який той навіть не підозрював, поки не побачив виписку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

"Сьогодні 28.10 о 12:04 у виписці (без будь-якого повідомлення) з'являється транзакція на суму 225,01 грн із призначенням "Вітаємо! Вам зарахований кешбек з акції". Як взагалі у вас там все працює? Ви списуєте кошти, а потім їх виставляєте як акційний кешбек?", - зазначив клієнт.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, така проблема у кожного другого: українка з карткою "ПриватБанку" розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "На біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом