Протягом доби українська авіація завдала 14 ударів по позиціях ворога – Генштаб
Протягом доби українська авіація завдала 14 ударів по позиціях ворога – Генштаб

Протягом доби українська авіація завдала 14 ударів по позиціях ворога – Генштаб

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Протягом поточної доби Авіація Сил оборони завдала по ворогу 14 ударів. Про це інформує Генеральний штаб, передає УНН.

Деталі

Українські повітряні сили 12 разів вдарили по районах зосередження озброєння та військової техніки, по взводному опорному пункту, а також позиції комплексу протиповітряної оборони противника. Українські підрозділи протиповітряної оборони збили 2 гелікоптери (Ка-52 та Мі-8) і 2 ворожих БпЛА.

Також підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та інші важливі військові об’єкти.

Ворог продовжує обстріли підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку. Завдає ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Генеральний Штаб інформує, що білорусь підтримує збройну агресію російської федерації проти України. росія і далі перекидає окремі підрозділи на територію республіки білорусь. Зберігається загроза завдання ракетних ударів та застосування ударних БпЛА з території цієї країни.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 71 820 осіб, 2686 танків, 275 літаків, 253 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Теги по теме
Украина война авиация
Источник материала
Поделиться сюжетом