Зняти готівку неможливо: українці скаржаться на проблеми з банкоматами ПриватБанку
Зняти готівку неможливо: українці скаржаться на проблеми з банкоматами ПриватБанку

Зняти готівку неможливо: українці скаржаться на проблеми з банкоматами ПриватБанку

Банкомати ПриватБанку не видають готівку. Саме таку скаргу залишив українець на порталі Мінфін і пояснив, що намагався зняти гроші у кількох банкоматах, але нічого не вийшло.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Українець розповів, що зіткнувся з незрозумілими труднощами під час спроби зняти гроші з картки через банкомат ПриватБанку. Судячи з його слів, він пробував здійснити операцію на кількох пристроях, але в результаті довелося переказувати гроші на карту іншого банку і знімати з його банкомата.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Банкомати не видають готівку! Там навіть зникла така функція! Доводиться переказувати гроші на картку іншого банку, щоб перевести в готівку їх!", - поскаржився клієнт.

У ПриватБанку оперативно відреагували на скаргу клієнта, пояснивши, що в банкоматі могло просто не бути грошей і запропонували альтернативний варіант переведення в готівку коштів.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

"Ми докладаємо максимум зусиль, щоб своєчасно наповнювати банкомати грошима там, де немає загроз для здоров'я та життя співробітників та клієнтів. Хочемо підказати, що зняти готівку до 6000 грн на 1 чек ви можете і в торгових точках через POS-термінал, зробивши покупку на будь-яку суму", - відповіли у банку.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, така проблема у кожного другого: українка з карткою "ПриватБанку" розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "На біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом