"Гроші залишилися в банкоматі...": українець отримав подвійний удар від "ПриватБанку" та "Ощадбанку"
"Гроші залишилися в банкоматі...": українець отримав подвійний удар від "ПриватБанку" та "Ощадбанку"

"Гроші залишилися в банкоматі...": українець отримав подвійний удар від "ПриватБанку" та "Ощадбанку"

Наші читачі знають, що на сьогоднішній день українські банки мають проблеми, проте цього разу українець отримав незручності одразу від двох великих фінансових установ.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Справа в тому, що українець скористався карткою "Ощадбанку" за допомогою банкомату "ПриватБанку" та через відключення світла банкомат "потух" на дуже важливому процесі - видачі готівки.

Про це стало відомо завдяки відгуку незадоволеного клієнта банкомату "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube

"1 листопада 2022 року по вул. Щербаківській у банкоматі Приватбанку я знімав 1000 грн з картки Ощадбанку. Вставив картку, ввів пін-код, вибрав послугу, вибрав суму і натиснув далі. Банкомат почав відраховувати в собі купюри (люблю цей звук шелесту) але тут раптом зникло світло, і мені виїхала тільки карта, гроші залишилися в банкоматі.

Оскільки причина невидачі грошей, за великим рахунком, сталася з вини агресора, Приватбанк я не вважаю винним. Проте, зателефонувавши до кол-центру Приватбанку я дізнався, що мені потрібно звертатися до відділення банку-емітента картки, тобто Ощадбанку. Ближче до вечора я написав заяву в Ощадбанку про повернення коштів. Чекатимемо…", - пише незадоволений клієнт банкомату "ПриватБанку".

Відгук невдоволеного клієнта банкомату, скріншот: Minfin

Заради справедливості варто відзначити, що представники "ПриватБанку" відповіли українцеві: "У разі, якщо кошти були списані з картки, банк, який випустив картку, формує запит на повернення коштів відповідно до правил платіжної системи".

Нагадаємо, як українцям, які втратили у війну роботу, за короткий термін оформити субсидію: інструкція від Мінсоцполітики.

Раніше повідомлялося, що українцям обіцяють зростання зарплат у 2023 році, але гаманці товщі не стануть: як інфляція вплине на доходи.

Також, "Просто гидко...": у "Ощадбанку" пенсіонерам порадили їсти за рахунок своїх дітей.

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом