20 тисяч гривень від ПриватБанку: хто може отримати
20 тисяч гривень від ПриватБанку: хто може отримати

20 тисяч гривень від ПриватБанку: хто може отримати

Українці мають шанс отримати 20 тисяч гривень від ПриватБанку, виконавши деякі умови. Хто може отримати гроші і що для цього потрібно зробити, повідомляє пресслужба банку у соцмережі facebook.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

ПриватБанк порадував клієнтів новою акцією, яка дає шанс виграти сертифікати на суму 500 гривень та 20 тисяч гривень. Взяти участь зможуть лише клієнти, які мають стипендіальні карти від ПриватБанку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Власники стипендіальних карток ПриватБанку Visa або іншої платіжної системи, але з карткою "Універсальна" Visa, можуть взяти участь в акції "Тріньк-тріньк та сертифікат у кишені", яка триватиме з 31 жовтня по 11 грудня. Переможці можуть виграти один із 300 сертифікатів на суму 500 гривень від giftmall, або 20 000 грн на навчання", - йдеться у повідомленні.

Гроші. Фото: скриншот Youtube

У банку зазначили, що для участі потрібно зареєструватися в акції та здійснити якнайбільше оплат на будь-яку суму.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, така проблема у кожного другого: українка з карткою "ПриватБанку" розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "На біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом