У Тернополі розпочався форум регіональної цифрової трансформації Digital Regions Week
У Тернополі розпочався форум регіональної цифрової трансформації Digital Regions Week

У Тернополі розпочався форум регіональної цифрової трансформації Digital Regions Week

У Тернополі 4 листопада розпочався форум регіональної цифрової трансформації Digital Regions Week.

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Тернопільську ОВА.

«Форум регіональної цифрової трансформації проходить у рамках українського тижня регіональної цифрової трансформації Digital Regions Week. У ньому беруть участь працівники обласних та районних державних адміністрацій, підприємств, установ та організацій, які перебувають у сфері управління, представники органів місцевого самоврядування», — ідеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що програма форуму складається з тематичних блоків, присвячених підтримці та розвитку проєктів у громадах та містах, цифровій доступності та глобалізації. Окрім того, передбачена презентація нового проєкту Smart Region, який пропонує West Ukraine Digital в колаборації з партнерами та дата-центру в Тернополі.

Формат форуму забезпечує можливість для взаємодії національних та регіональних лідерів і обговорення нових ідей у сфері цифрового розвитку України.

Також учасники форуму візьмуть участь у дискусійних панелях, ознайомляться з успішними кейсами громад по впровадженню програм інформатизації, презентаціями результатів досліджень від представників аналітичних установ тощо.

Організатор заходу — проєктний офіс West Ukraine Digital спільно з Центром підтримки підприємців «Дія.Бізнес» у Тернополі. Форум організовано за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН в Україні у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації за фінансової підтримки Швеції.

Фото: oda.te.gov.ua

Теги по теме
Тернополь
Источник материала
Поделиться сюжетом