Маск вже скасував «офіційну» сіру позначку. Вона протрималась менше доби
Маск вже скасував «офіційну» сіру позначку. Вона протрималась менше доби

Маск вже скасував «офіційну» сіру позначку. Вона протрималась менше доби

Новий бейдж для облікових записів високого профілю зник також раптово, як і з’явився.

Twitter призупинив розгортання нових ярликів, які являли собою сіру галочку поруч зі словом «офіційний», того ж самого дня, коли запустив програму. Про це повідомляє Bloomberg. На відповідне питання технічного оглядача Маркеса Браунлі, який побачив, що зникла його власна сіра галочка, новий власник Twitter Ілон Маск відповів в соцмережі: «Я просто вбив її».

Короткочасний офіційний бейдж використовувався для позначення урядовців, компаній, основних ЗМІ, знаменитостей та деяких громадських діячів.

«Зверніть увагу, що найближчими місяцями Twitter робитиме багато дурниць. Ми збережемо те, що працює, і змінимо те, що ні», — попередив Маск у наступному твіті.

Пізніше менеджер із продуктів Twitter Естер Кроуфорд уточнила, що сіра мітка все одно буде розгорнута, але коло користувачів, що її отримають, буде скорочено. «Ми зосереджуємося лише на державних і комерційних організаціях», — повідомила вона. Коли сіра галочка повернеться, невідомо.

Нагадаємо, що новий власник Twitter Ілон Маск розпочав серію радикальних змін в компанії. Зокрема, звільнив топменеджмент і правління, а також приблизно половину працівників. Особливу увагу користувачів привернула ідея Маска продавати сині галочкиверифікації за 8 доларів на місяць. Новий Twitter Blue офіційно вже доступний у додатку для iPhone та iPad. Відповідно до сторінки підтримки соцмережі, «лише облікові записи, підписані на Twitter Blue на iOS 9 листопада 2022 року або після цієї дати, мають право на синю галочку в подальшому». Незрозуміло, коли нова підписка стане доступною для користувачів Android.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Twitter додасть «офіційну» сіру позначку до деяких перевірених акаунтів.

Фото: Pixabay

Теги по теме
Илон Маск Twitter
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны