Суд прийняв позов волонтера проти нардепа Яценка
Суд прийняв позов волонтера проти нардепа Яценка

Суд прийняв позов волонтера проти нардепа Яценка

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Печерський районний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом черкаського волонтера Володимира Нетребенка проти народного депутата Антона Яценка щодо визнання інформації недостовірною, її спростування та захисту ділової репутації. Про це повідомляє УНН з посилання на ухвалу суду.

Деталі

Підготовче засідання у справі має відбутися 28 листопада.

Як розповів УНН Нетребенко, він вирішив подати позов проти Яценка через те, що нардеп звинуватив його у шахрайстві і навіть ініціював кримінальну справу.

У себе в соцмережах Яценко писав, що нібито Нетребенко привласнив кошти, які збирав на набори для розмінування. Волонтер усі звинувачення нардепа відкидає. Він розповів, що має усі документи, що підтверджують - придбані ним набори були передані військовим.

Нагадаємо

Також у суді лежить позов проти Яценка від очільника Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця, якого нардеп звинуватив у хабарництві. 

Зазначимо, що у своїх соцмережах Антон Яценко неодноразово закидав звинувачення у бік голови ОВА, спираючись на інформацію від блогера, якого раніше вже викривали у розповсюдженні фейків.

Теги по теме
Суд
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны