Банкомати ПриватБанку збоять і позбавляють українців останніх грошей
Банкомати ПриватБанку збоять і позбавляють українців останніх грошей

Банкомати ПриватБанку збоять і позбавляють українців останніх грошей

Клієнтка ПриватБанку поскаржилася, що втратила останні гроші через збій у банкоматі, а повертати їх не дуже й поспішають. Подробиці вона виклала у скарзі, яку залишила на порталі Мінфін.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Українка розповіла, що, знімаючи 1000 гривень у банкоматі ПриватБанку, стався збій і в результаті гроші списалися, але не були видані. Вона поспішила звернутися по допомогу до банку, де почула, що гроші може і зможуть повернути, але доведеться почекати пів року.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Знімала гроші з картки в банкоматі ПриватБанку. У момент видачі грошей (1000 гривень) - банкомат завис. На екрані з'явився напис "Технічна помилка". Гроші з рахунка списали. Я нічого не отримала. Тобто приват банально вкрав мої гроші, які в мене на сьогодні були останні. При дзвінку на 3700. мені відповіли, що протягом 180!!! днів банк розгляне мою заявку і якщо при інкасації вони знайдуть зайві 1000 гривень, то протягом 180 днів у мене є мінімальний шанс отримати свої гроші назад", - обурилася клієнтка.

Приватбанк. Фото: скрін Мінфін

У ПриватБанку відреагували на скаргу і вибачилися за інцидент, а також додали, що постараються допомогти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк роздає школярам по 1000 грн: хто і на яких умовах може отримати.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк заганяє українців у борги незрозумілими списаннями з карток: "Постійно плачу гроші".

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом