ПриватБанк щомісяця почав списувати допомогу з ВПО з карток, українці в істериці: "Без відома і абсолютно незаконно"
ПриватБанк щомісяця почав списувати допомогу з ВПО з карток, українці в істериці: "Без відома і абсолютно незаконно"

ПриватБанк щомісяця почав списувати допомогу з ВПО з карток, українці в істериці: "Без відома і абсолютно незаконно"

У ПриватБанку вже якийсь час тому скасували кредитні канікули і продили списання коштів за користування кредитом.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Зрозуміло, що багато українців залишилися незадоволені таким станом речей, адже ціни на все підскочили, а хтось і зовсім залишився без роботи, не маючи можливості оплачувати ні кредиту, ні плату за користування ним.

Приват24. Фото: скрін youtube

Зараз клієнти ПриватБанку скаржаться, що фінустанова без їх відома і "абсолютно незаконно" переводить частину допомоги, як внутрішньо переміщеним особам на сплату обов'язкового платежу, а також повне погашення відсотків за кредитом.

Про це повідомляє портал«Хвиля».

"Банк без мого відома та доручення абсолютно незаконно переклав більше половини допомоги по ВПО за два місяці на повне погашення відсотків за кредитом та сплату обов'язкового платежу" , - скаржиться один із клієнтів банку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

У відповідь на це в ПриватБанку роз'яснили, що списання коштів відбувається згідно з правилами надання послуг, які представлені на офіційному сайті установи.

"Списання з рахунків на погашення простроченої заборгованості здійснюється згідно з Умовами та Правилами надання банківських послуг, розміщеними на сайті банку. Якщо до 25-го числа не внести платіж, банк сам зніме гроші з відкритих карток або карток, які будуть відкриті в майбутньому" , - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що в Україні діє мораторій на списання коштів, але це стосується лише військовослужбовців. Відповідний законопроект ухвалили 27 липня - він перебуває на підписі у президента. Як зазначається, документ не звільнить захисників України від боргів, але допоможе уникнути проблем у період, коли люди відбивають атаки російських окупантів.

Воїни ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що банкомати ПриватБанку збоять і позбавляють українців останніх грошей.

Раніше ми повідомляли, що українці з картками "ПриватБанку" втрачають десятки тисяч людей не попереджають.

Теги по теме
ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом