Маск планує знайти нового керівника для Twitter
Маск планує знайти нового керівника для Twitter

Маск планує знайти нового керівника для Twitter

Він керуватиме компанією, допоки не приведе її до стабільного стану.

Ілон Маск планує знайти нового очільника для компанії Twitter, пише Reuters.

Про свої плани він розповів під час свідчення в суді штату Делавер. Позов подав один із акціонерів компанії Tesla. Він вважає, що незаконно виплачувати Маску заробітну плату в розмірі $56 млрд, адже особиста присутність Ілона на робочому місці в Tesla не потрібна.

Зараз інвестори Tesla стурбовані часом, який Ілон Маск приділяє Twitter. Маск також визнав, що деякі інженери Tesla допомагали в оцінці інженерних команд Twitter, але додав, що це було на добровільній основі та в неробочий час.

«Існує першочерговий сплеск активності, необхідний після придбання, для проведення реорганізації компанії. Але потім я розраховую скоротити свій час у Twitter», — наголосив Маск.

Згодом він написав  у Twitter, що продовжить керувати компанією, допоки не приведе її до стабільного стану, хоча це займе деякий час.

Колишній генеральний директор Twitter Джек Дорсі заявив, що не погодиться знову очолити компанію. 

Нагадаємо, у жовтні Ілон Маск придбав Twitter за $44 млрд. Він розпочав у компанії радикальні зміни, зокрема звільнив топменеджмент і правління, а також майже половину працівників.

На масові звільнення у компанії відреагував Верховний комісар ООН. 

9 листопада Ілон Маск вперше надіслав своїм працівникам електронного листа. Він заборонив їм працювати віддалено.

12-13 листопада Маск звільнив без попередження близько 4400 із 5500 аутсорсингових працівників Twitter. Вони працювали над модерацією контенту, розробкою програм та маркетингом.

Фото: Flickr

Теги по теме
Илон Маск Twitter
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны