Пишна красуня Анна Саліванчук в одних трусиках вирішила трохи попустувати: "Очищення..."
Пишна красуня Анна Саліванчук в одних трусиках вирішила трохи попустувати: "Очищення..."

Пишна красуня Анна Саліванчук в одних трусиках вирішила трохи попустувати: "Очищення..."

Популярна українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка нещодавно розповіла про свій чудовий іспит та зарахування до лав студентів, продовжує радувати своїх відданих фанатів.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Цього разу акторка, яку багато хто любить та пам'ятає ще й за грою в шоу "Одного разу під Полтавою", зайнялася своєю фізичною формою - вже є перші успіхи.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Мінус півтора кілограми, очищення організму від токсинів", - коротко розповіла про процедуру, яку відвідала Анна Саліванчук.

У свіжій історії можна побачити, що Анна Саліванчук сфотографувала собі одразу після процедур. Тут актриса показує своє підтягнуте тіло та пишні форми, а також комплект спідньої білизни з одних лише маленьких трусиків.

А ще можна помітити, що свої пишні груди Анна Саліванчук прикрила лише простирадлом, як це зазвичай буває, коли клієнтка приходить на масаж.

Варто також нагадати нашим читачам, що Анна Саліванчук буквально днями порушила важливу тему, для тих, хто живе мирним життям у вільних та гордих українських містах – не чекати кінця війни, а жити тут і зараз.

Нагадаємо, Анна Саліванчук стала першокурсницею та втратила бюстгальтер: "Ніхто не знімає".

Раніше повідомлялося, що молодший син Анни Саліванчук підготував особливий подарунок для дня народження старшого брата: "Попросився на горщик".

Також, "Вчіть себе...": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук розплакалася немов дівчинка, не вистачає тепла та доброти.

Источник материала
Поделиться сюжетом