Маск оновлює твіттер. Будуть голосові дзвінки й зашифровані повідомлення
Маск оновлює твіттер. Будуть голосові дзвінки й зашифровані повідомлення

Маск оновлює твіттер. Будуть голосові дзвінки й зашифровані повідомлення

21 листопада власник компанії презентував нову концепцію соцмережі.

Власник компанії Twitter Ілон Маск презентував нову концепцію соцмережі під назвою «Twitter 2.0». Про зміни він розповів співробітникам 21 листопада у штаб-квартирі в Сан-Франциско, пише The Verge.

Компанія працюватиме над шифруванням повідомлень. Додасть до них можливість надсилати зашифровані відео- та голосові дзвінки.

«Ми хочемо, щоб користувачі могли спілкуватися, не турбуючись про свою конфіденційність та не хвилюючись про витоки даних. Таке вже траплялося кілька разів раніше», — сказав Маск.

2018 року Twitter попередив, що певна кількість повідомлень між компаніями та їхніми клієнтами була доступна стороннім особам. А цьогоріч уряд США звинуватив колишнього співробітника компанії у зламі даних користувачів.

Раніше Twitter вже кілька разів запускав, а потім призупиняв послугу зашифрованих повідомлень. Але тепер Маск налаштований на розгортання цієї функції, що стане пріоритетом компанії. 

Він похвалив шифрований некомерційний месенджер Signal. Маск повідомив, що розмовляв із його творцем Моксі Марлінспайком, який зараз потенційно готовий допомогти із шифруванням повідомлень у твіттер.

Нагадаємо, у жовтні Ілон Маск придбав Twitter за $44 млрд. Він розпочав у компанії радикальні зміни. Звільнив топменеджмент і правління, а також майже половину працівників.

9 листопада Ілон Маск вперше надіслав своїм працівникам електронний лист. Він заборонив їм працювати віддалено.

12-13 листопада Маск звільнив без попередження близько 4400 із 5500 аутсорсингових працівників Twitter. Вони працювали над модерацією контенту, розробкою програм та маркетингом.

17 листопада працівники Twitter почали масово звільнятися з роботи.

Фото: Unsplash

Теги по теме
Илон Маск Twitter
Источник материала
Поделиться сюжетом