Головне за 24 листопада: правда про особисте життя Сопонару, нова атака на Україну та скасування ліміту в Ощадбанку
Головне за 24 листопада: правда про особисте життя Сопонару, нова атака на Україну та скасування ліміту в Ощадбанку

Головне за 24 листопада: правда про особисте життя Сопонару, нова атака на Україну та скасування ліміту в Ощадбанку

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше відверто заговорила про особисте життя: "Не була готова народжувати"

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Ірина Сопонару, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк

Відома українська актриса, а також зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше вирішила прокоментувати своє особисте життя, а також заговорила про материнство. За словами жінки, вона вже понад півтора року полягає у відносинах з громадянином Великобританії на ім'я Рис, і це для неї був хвилюючий етап у житті. Вона звикла завжди бути одна, однак у життя були інші плани. Відносини почали стрімко розвиватися і тому всі побоювання актриси були зруйновані.

Плюс 20% до всього: які продукти подорожчають найбільше у грудні, українцям радять готуватись

Ціни на продукти, скріншот з відео

Компанії та підприємства, які постачають населенню продукти харчування, значно постраждали через російські удари по енергетичній інфраструктурі України. Українцям розповіли, як виробники харчової продукції виживають у сучасних реаліях і чи варто чекати на подорожчання у магазинах через перебої зі світлом. Перебої електропостачання стали проблемою для виробників та переробників свинини. Про це розповіли в аналітичному відділі асоціації "Свиноводи України".

Коли українці знову будуть без світла та води – у ГУР попередили про нову атаку росіян: "Нас намагаються зламати"

23 листопада росія завдала по Україні терористичного рактеного удару, який залишив більшість громадян без світла, тепла, води і навіть зв'язку. Звичайно, такі обстріли спричиняють тривогу, незважаючи на всі оперативні зусилля служб, які максимально швидко намагалися повернути блага цивілізації українцям. На жаль, такі обстріли з пошкодженням інфраструктури не будуть рідкістю для нашої країни, адже ми маємо справу з терористами. У ГУР розповіли, коли путін зважився на повторний обстріл України.

В Ощадбанку більше не беруть комісії і немає ліміту на зняття готівки: українці дізналися про нововведення

Ощадбанк. Фото: скриншот з відео

Державний Ощадбанк скасував комісію за зняття готівки з банкоматів мережі для карток інших банків. Через кризову ситуацію в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку. Таке рішення було прийнято керівництвом Нацбанку через тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях.

Ірина Федишин своєю піснею нагадала шанувальникам музику "Ласкового мая": "Ностальжі... Кінець 90-х"

Ірина Федишин. Фото: http://instagram.com/irynafedyshyn

Відома українська співачка Ірина Федишин, яка з початку війни продовжує працювати над своїми піснями та дає безліч благодійних концертів, показала кадри з концерту в Трускавці. Варто зазначити, що Ірина співає виключно українські пісні, але от щодо музики, у коментарі до відео зазначили, що музика нагадує кінець 90-х та популярні треки радянського гурту, який мав шалену популярність "Ласковый май".

Теги по теме
продукты
Источник материала
Поделиться сюжетом