"Мама казала...": Анна Трінчер засвітила м'які булочки і полюбила себе
"Мама казала...": Анна Трінчер засвітила м'які булочки і полюбила себе

"Мама казала...": Анна Трінчер засвітила м'які булочки і полюбила себе

Популярна українська співачка, блогерка та просто красуня Анна Волошина (Трінчер), яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно публікує нові кадри для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram. Тут зірка має майже два мільйони передплатників, кожен новий кадр співачки викликає море емоцій.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Цього разу Анна вирішила трохи дати своїм думкам волю, дівчина поміркувала на тему любові до себе, а також тиж тим, що потрібно робити, щоб зустріти і закохати в себе "ідеального чоловіка".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Спершу варто відзначити, що Аня відповідала на запитання своїх фанаток, які хотіли дізнатися, що ж треба зробити, щоб вийти заміж за такого ж хлопця, як її чоловік Волошин. На що Анна Трінчер відповіла кількома пунктами, і один із них звучав так – полюбити себе.

"І найголовніше - полюбити себе. Як говорила моя мама: "Хто тебе покохає, якщо ти сама себе не можеш полюбити". - пише в новій історії Анна Трінчер.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Важко не помітити, але Аня опублікувала дуже гарячий знімком, де вона прийняла провокаційну позу у пікантному купальнику. Усі її підтягнуті форми можна розглянути крупним планом.

Нагадаємо, "Має все сама робити...": Анна Трінчер після брудної кухні вразила шок, трусики тут не допоможуть.

Раніше повідомлялося, до Анни Трінчер та Волошину увірвалася невідома, довелося відбиватися: "У квартирі чужа людина...".

Також, "Це пожежа...": Анна Трінчер роздяглася до трусиків, після роботи із Зібровим - чоловік хапається за серце.

Источник материала
Поделиться сюжетом