У Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить
У Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить

У Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить

Навіть якщо Білорусь зважиться напасти на Україну, то у них немає шансів побороти Збройні сили України.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу у четвер, 24 листопада.

Справа в тому, що на сьогоднішній день не більше 10-15 тисяч бойовиків з Білорусі готові брати участь у війні Росії проти України, а решта виступає проти цього рішення.

Кордон з Білоруссю - фото Державна прикордонна служба України

В українському Генштабі вже встигли оцінити готовність білоруської армії вести війну з українцями як неймовірно низьку, а їхній морально-психологічний стан на нулі через новини про постійні втрати окупантів, а також малу кількість військ, готових на це.

"Водночас близько 10-15 тисяч особового складу силових структур Республіки Білорусь готові взяти участь у так званій "спеціальній військовій операції" РФ, насамперед через привабливість високого грошового забезпечення", - сказав Олексій Громов.

Білоруські війська, фото з вільних джерел

До речі, у повітряному просторі наших північних сусідів можна помітити час від часу польоти МіГ-31К – це носії гіперзвукових ракет Кинжал.

Проте, в той же час, на кінець листопада там все ще не зафіксовано ознак формування ударних угруповань, тому приводів для занепокоєння немає.

Нагадаємо, що у звільненому Херсоні знайшли маленьку копію Валерія Залужного

Раніше повідомлялося, що масована ракетна атака держави-терориста: майже вся Україна без світла, попадання цивільними об'єктами

Також Європарламент офіційно визнав росію спонсором тероризму: путін привів свою країну до всесвітнього визнання .

Источник материала
Поделиться сюжетом