Голлівудська зірка Лієв Шрайбер збирає гроші на генератори для українських лікарень
Голлівудська зірка Лієв Шрайбер збирає гроші на генератори для українських лікарень

Голлівудська зірка Лієв Шрайбер збирає гроші на генератори для українських лікарень

Актор оголосив збір на генератори, які допоможуть медустановам функціонувати під час відключень електропостачання в Україні.

Американський актор і амбасадор фандрейзингової платформи UNITED24 Лієв Шрайбер до традиційного Дня подяки в США запускає збір на генератори для українських медзакладів.

Американці дуже шанують це свято і дякують у цей день за все, що мають. Фандрейзинговий збір на генератори для українських лікарів став своєрідною подякою актора:

"Я вдячний Україні та її людям, які щоденно ведуть боротьбу за право існування. Я вдячний за нагадування, як треба берегти і захищати свободу і свої права, які ми зараз маємо у своїй країні. Бо вони дійсно важливі. Найкраща вдячність – це реальна підтримка. Українські медики працюють під обстрілами й бомбардуваннями від першого дня війни. Їхні руки творять дива кожного дня, рятуючи людські життя. Я знаю, що вони досить відважні, аби працювати при свічках і ліхтариках. І найменше, що ми можемо для них зробити, – це створити умови, за яких вони зможуть просто виконувати свою роботу. Найважливішу роботу", – зазначив Лієв Шрайбер.

Генераторами укомплектують медичні заклади у найвразливіших до відключень електроенергії регіонах України, що дозволить лікарям приймати пацієнтів та проводити операції навіть під час блекауту.

Лієв Шрайбер

Своєю чергою, заступниця міністра охорони здоров'я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич зазначила, аби забезпечити безперебійну роботу медичних закладів в умовах екстрених і планових відключень світла, наразі  є додаткова потреба у понад 1000 генераторах різної потужності.

Долучитися до збору можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше зірка Голлівуду Лієв Шрайбер відреагував на звільнення українського Херсона від російських окупантів.

Читайте також:

  • Дмитро Гордон показав, як кардіохірург без світла робив операцію на серці дитині
  • Максим Галкін прокоментував фото з маленькою українкою, якій батьки заряджали інгалятор на заправці
  • Росія обстріляла Україну: Осадча закликає триматися, а Кошмал показала, яку маячню їй пишуть росіяни
Источник материала
Поделиться сюжетом