Michelle Andrade у корсеті та панчохах випустила максісингл з українськими піснями
Michelle Andrade у корсеті та панчохах випустила максісингл з українськими піснями

Michelle Andrade у корсеті та панчохах випустила максісингл з українськими піснями

Артистка випустила відвертий максісингл "Неприховане", створений під час війни в різних куточках світу.

Українська співачка болівійського походження Michelle Andrade представила максісингл "Неприховане", до якого увійшло три українськомовні треки.

Також сьогодні відбулася прем'єра відвертого відео Мішель на першу з альбому композицію "Час". Як розповіла виконавиця, "Неприховане" для неї дуже особиста історія, оскільки вона вперше стала співавторкою всіх композицій.

Michelle Andrade

У трьох треках у новому звучанні та стилі – заклик не завмирати, жити "зараз", попри "невідомість", відкривати свої почуття, кохати, вірити, писати нову власну історію та світити в темряві ще яскравіше.

Пісня "Час", на яку Мішель зняв кліп режисер BONDAR’, була написана під час одного з найскладніших життєвих моментів артистки. "Коли ти опиняєшся далеко від дому, все навколо здається чужим: люди, вулиці, звичаї… Майбутнє – як кришталь, а час ніби зупиняється. В цей момент головне – не скласти руки, а прийняти все, що відбувається навколо, і йти далі. Нагадати собі, що життя – це "сьогодні". Тож треба жити тут і зараз і писати нову власну історію", - прокоментувала прем'єру Андраде.

 Пісня "Світло" про ностальгію за минулим життям і спогадами про мирний світ.

Michelle Andrade

А "Абсурд/Любов" – про те, що іноді кохання – як емоційна гойдалка. Ви не можете бути разом, але й відпустити один одного – теж. "Ти обіцяєш собі, що це востаннє, але почуття сильніші за тебе. Залишається лише віддатись бажанням, відпустити себе та знову розхитати цю гойдалку ейфорії всередині", - каже Мішель.

Michelle Andrade

Нагадаємо, раніше Michelle Andrade прокоментувала, чому розірвала робочі стосунки з Потапом.

Читайте також:

  • Максим Галкін прокоментував фото з маленькою українкою, якій батьки заряджали інгалятор на заправці
  • Співачку Світлану Лободу внесуть до списку персон нон ґрата у Литві
  • Ольга Сумська у темряві з ліхтариком показала, як із чоловіком вдома варить суп
Источник материала
Поделиться сюжетом